Historik

Det började märkligt nog i en toalettkö på ett flygplan på väg en från Fuerteventura i november 2013.

I november samma år hölls det första medlemsmötet och passande nog var det just 16 personer som var med på denna historiska sammankomst. en interimistisk styrelse bildades och en valberedning tillsattes.

Sen gick det av bara farten. Styrelsemöte, ansökan till RF och triathlonförbundet, möte på bank och bankgiro. Startade upp vår Facebooksida och hemsida. Norra Stockholm Endurance är klubben där träningsglädje och gemenskap står högst på priolistan! Här är alla medlemmar lika värdefulla; oavsett om du kört Ironman eller funderar på att kanske våga dig på att anmäla dig till Vansbrosimmet.

Vårt gemensamma mål är att träna, utvecklas, sporra varandra och ha kul tillsammans. Klubben välkomnar triathleter, cyklister, löpare, simmare, skidåkare… jag den som gillar uthållighetsidrott hittar här sina likar. Vi tränar tillsammans enligt spontana principer.

Skapar events på vår slutna facebook sida, och den som kan och vill är med. Ibland är det organiserat, ibland tränar man efter egna ideer, men vi börjar och avslutar tillsammans.

Eftersom klubben bygger på glädje och gemenskap är det inte heller ovanligt att vi ses för fika eller grillning i anslutning till träningspass.. eller för att det bara är trevligt :-).