Hoppa till sidans innehåll

Sanna Dörlich - En glädjespridare utöver det vanliga

22 MAJ 2020 21:42
Älskar blandningen av människor med olika ambitioner som kan inspirera och motivera varandra. Trivs otroligt bra i NSE.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2020 21:42

Vilka tävlingar hade du tänkt delta i?

Jag hade anmält mig till Gotland Triathlon och hade tankar på en hel massa swimrunlopp under våren/försommaren, som nu är inställda. Halvmaran på Mallorca är fortfarande inte inställd, så nu lever hoppet på att den blir av.

Hur håller du uppe träningsmotivationen?

Jag är med på virtuella utmaningar, som Ironmans VR-serie. Jag brukar haka på en hel del utmaningar på Zwift också, för att göra cykelträningen roligare och mer omväxlande.

Har du ändrat ditt träningsupplägg?

Träningen så här års borde vara mer tävlingsförberedande, men just nu känns det som jag är kvar i grundträningen, vilket i o f är rätt trevligt. Annars har jag inte ändrat så mycket. Vi kan ju fortfarande simma, så det gör jag precis som vanligt. Min löpargrupp i Enebyberg har träningar enligt ordinarie schema, så det är ingen ändring där heller. Rätt skönt att något är som vanligt när resten av världen verkar vara upp-och nervänd…

Vad har du för nya mål?

Palma Halvmarathon är kvar på agendan. Om Sala blir av kör jag säkert den. Jag och Maria är anmälda till Loftahammar Endurance Day (swimrun) i augusti, så det får bli fokus på den. Håller även tummarna för att Åland Swimrun ska bli av i september, för den är så galet kul.

Vad är det bästa med NSE?

Förmodligen världens bästa klubb. 😊 Älskar blandningen av människor med olika ambitioner som kan inspirera och motivera varandra. Trivs otroligt bra i NSE.

Sanna springer

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link