Hoppa till sidans innehåll

Virteull cykling i Zwift

21 NOV 2020 21:42
När det är regn och rusk ute och vi uppmanas att inte träffa varandra, då hittar vi på andra sätt att träffas. I dag körde vi höstens första så kallade Meetup i Zwifts virtuella cykelvärld.
  • Uppdaterad: 21 NOV 2020 21:42

Det skulle egentligen bli vad vi kallade en semi-virtuell träningsdag. Planen var att börja dagen med cykling på trainern hemma, sedan träffas ute för ett kvalitetspass i löpning och avsluta med yoga på eftermiddagen. Men vi har ju fått lära oss att mycket inte blir som planerat och med Coronans frammarsch blev det endast cyklingen som blev kvar på programmet. 

Sju pigga NSE:are var redo med allt vad som krävs för en lyckad virtuell cykling i grupp. Utöver cykel och trainer krävs det nämligen en hel del elektronik d.v.s. någon kombination av mobil, surfplatta och dator. Zwifta hade vi all gjort tidigare och alla har nog även varit med videosamtal. Nu testade vi att göra båda två samtidigt. 

Det var ett kul upplägg och det fungerade över förväntan. Kvaliten på samtalet var kanske inte i världsklass hela tiden men tillräckligt för att vi kunde prata och heja på varandra. Ett upplägg som vi vill utveckla och fortsätta med.

 

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrastockholme...