Hoppa till sidans innehåll

Ride on challenge fick klubbens medlemmar att trampa

02 JUL 2020 15:16
I juni gällde det att sätta upp ett cykelmål och sedan beta av det bit för bit.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2020 15:16

I NSE finns det många sätt att peppa vararandra till träning. Ett av dem är månadsutmaningar där medlemmarna får skriva sig upp på en distans som sedan skall avklaras fram till måndans slut. I juni var det en cykelmånad och utmaningen hette "Ride on Challenge".  Inspererad av Vätternrundan fanns det följande distanser att välja mellan. 

Ultravättern: 600 km
Vättern: 300 km
Halvvättern: 150 km
Kortvättern: 100 km

Totalt 23 medlemmar skrev sig upp på utmaningen där Vätterndistanen med 300 km var populärast. Men många hakade även på 600 km utmaningen. Dessutom var det en bunt herrar som kaxigt nog dubblade utmaningen till 1200 km och av dessa var det två kämpar som faktiskt klarade hela 1200 km distansen. Totalt klarade 18 personer utmaningen på sin valda distans. 

Cyklar

En viktig del av utmaningen är allt peppande under vägen och även gemensamma cyklingar. Många var duktiga på att göra inlägg på klubbens facebooksida och det var mycket hejarop under vägen. 

Namnlappar

Alla som var med och klarade sin distans var sedan med på utlottaning av priser där ordförande Maria Ekberg tillsammans med Ann Salmin stod för en spännande livesänding och korade tre lyckosamma vinnare.

Priser

Och innan dammet har hunnit lägga sig efter cyklingen är nästa utmaning redan igång där det handlar om att simma, simma, simma... Mer om det nästa månad.

 

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link