Hoppa till sidans innehåll

Pernilla Lagergren - sub 20 är målet i ASICS Stockholm High Five

27 MAJ 2020 18:32
Att Ironman 70.3 i Italien fortfarande är möjlig håller min motivation uppe. Tillsammans med min tränare så har vi lagt upp träningen med fler kortare och intensivare pass och sparar de riktigt långa passen till litet längre fram.
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2020 18:18

Vilka tävlingar hade du tänkt delta i?

I år hade jag Premiärmilen och Tjejmilen 21K under våren som en uppstart inför säsongen men de ställdes snabbt in på grund av covid-19 pandemin. Ironman 70.3 i Jönköping var inbokad som en del mot min A-tävling som är Ironman 70.3 i Italien i september, den är ännu inte inställd eller framflyttad.

Hur håller du uppe träningsmotivationen?

Jag behöver mål med min träning. Att Ironman 70.3 i Italien fortfarande är möjlig håller min motivation uppe. Min motivation hålls även uppe tack vare min tränare som jag hela tiden kan diskutera med, han peppar också på ett mycket bra sätt. Vi har även satt upp mindre delmål att uppnå på vägen till september i de olika triathlongrenarna.

Har du ändrat ditt träningsupplägg?

När Ironman i Jönköping ställdes in så föll motivationen för de långa träningspassen just nu, de känns inte heller lika viktiga då närmaste tävlingen är, för hoppningsvis, i september. Så tillsammans med min tränare så har vi lagt upp träningen med fler kortare och intensivare pass och sparar de riktigt långa passen till litet längre fram.

Vad har du för nya mål?

Delmålen jag satt upp inför tävlingen i september är både nåbara och mätbara vilket är motiverande. Vårens tävlingar fick bytas mot lopp i höst så ett av loppen är ASICS Stockholm High Five där sub 20 minuter är målet.

Vad är det bästa med NSE?

Gemenskap, glädje och kämpaglöd

Pernilla

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link