Hoppa till sidans innehåll

Medlemspresentation - Mats Persson

26 APR 2021 21:40
Mats har numera 15 meter till sitt kompletta gym med trainer, löpband och skärmar för Zwift. Till NSE hittade han på ett oväntat sätt.
  • Uppdaterad: 26 APR 2021 21:40

Hur hittade du till klubben? 

Jag, sambo och min dotter vandrade delar av Roslagsleden förra sommaren. Vi hade slagit läger på en plan och fin yta bredvid en vacker sjö. Vi vaknade upp till en härlig sommarmorgon med bra väder och var mitt i frukosten när simmare kom emot oss från andra sidan sjön.

Väl framme vid vår lägerplats hälsade de glatt och frågande om vi kunde ta några bilder för klubbens räkning. Vi pratade en stund och jag insåg att den där klubben skulle kunna vara en klubb för mig.

Nu har vi levt i en pandemi ett år, hur håller du träningsmotivationen uppe? 

Pandemin skickade initialt min träning i en nedåtgående spiral. Det var svårt att hålla fokus och den vardagliga träningen där jag naturligt rör mig till och i jobbet uteblev.

För att hitta tillbaka, inredde jag en del av garaget med trainer, löpband och skärmar för Zwift. Det har fått mig att hitta motivationen tack vare närheten jag numera har till träningen.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

Att få återgå till att leva det liv jag levde innan pandemin. Få min naturliga träning till och från jobbet. Få återknyta de relationer med familj och vänner som har fått stå tillbaka.

Har du ändrat målbilder med din träning pga pandemin?

Jag hade som målsättning att komplettera min simning och utveckla min cykling och löpning för att kunna genomföra min första triathlon (olympisk distans) i år, men har valt att skjuta planerna och börja sikta mot nästa år.

Hur beskriver du klubben i tre meningar?

Varm, vänlig och inkluderande.

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrastockholme...