Hoppa till sidans innehåll

Medlemspresentation - Agneta Lund

23 APR 2021 21:43
Agneta trodde NSE var en elitklubb men är glad att att hon känner sig hemma och väl mottagen. Nu siktar hon på sitt livs utmaning. Läs mera om en hennes äventyr här.
  • Uppdaterad: 23 APR 2021 21:43

Hur hittade du till klubben? 

Via Susanna när jag köpte en ny våtdräkt. Började ta simningen på allvar och skulle uppgradera. Jag hade hört talas om NSE men trodde faktiskt det var mer av en "elitklubb" där jag inte riktigt skulle platsa. 

Nu har vi levt i en pandemi ett år, hur håller du träningsmotivationen uppe? 

Jag tränar mer än någonsin faktiskt. Jag har inga problem alls med träningsmotivationen, den blir bara större för varje månad som går. Det grundar sig helt enkelt i att jag mår så mycket bättre när jag tränar, både fysiskt och psykiskt.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

Min stora utmaning! Jag och min sk stridskamrat ska delta i Para Endurance Race i september. Kallas tydligen också örnmarschen, det är ett slutprov för fallskärmsjägare. Vi får 24 timmar på oss att gå minst 7 mil (beror på hur bra man är på att orientera) med 20+ kg packning på ryggen. Det är en hel del utmaningar på vägen i form av stationer att klara av och dessutom gäller det att aldrig krypa ned under 20 kg i vikt i packningen, då blir det strafftid. Det blir en utmaning utan dess like, men vi har bra pannben och ett bra träningsupplägg.

Har du ändrat målbilder med din träning pga pandemin?

Nej inte pga pandemin, snarare pga att det var dags att ändra träningsupplägg och sätta nya utmanande mål. Jag ska (om det blir av) köra Utö sprinten i swimrun, har börjat cykla racer och måste lära mig orientera. Det är jag vansinnigt dålig på. Dessutom vill jag sätta några pers i styrkelyft. Måste göra något som jag har en naturlig fallenhet för också :) Jag är inte så snabb men väldigt stark. Och så har jag ett stenhårt pannben!

Hur beskriver du klubben i tre meningar?

Jag har blivit otroligt varmt välkomnad, kände direkt att det var sköna människor med härlig inställning till kropp och träning. Det är naturligt att ställa frågor, inga är för dumma, och att be om råd och själv tipsa. Mycket humor också!

AgnetaLund - 1.jpeg


Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrastockholme...