Hoppa till sidans innehåll

Magnus Ekberg - mannen som aldrig ger upp.

24 MAJ 2020 20:10
Jag har inga stora problem att motivera mig för att träna då jag mår så himla bra av det. Jag tycker egentligen väldigt mycket om att bara ”kötta” på.
  • Skapad: 24 MAJ 2020 20:10

Vilka tävlingar hade du tänkt delta i?

Det inbokade loppen var Siljan Runt i cykel, Kalmar Swimrun, IM Kalmar, Gotland Triathlon, Vansbro Medeldistans i Triathlon men det hade säkert blivit något/några rena löplopp också.

Hur håller du uppe träningsmotivationen?

Då IM Kalmar inte är formellt inställt ännu så tränar jag fortfarande för det. Jag har annars inga stora problem att motivera mig för att träna då jag mår så himla bra av det. Om alla lopp blir inställda även i höst sätter jag upp nya mål  för nästa år och tänker att det blir en ännu längre uppbyggnadsperiod. Jag tycker egentligen väldigt mycket om att bara ”kötta” på. Tricket är att hitta ett upplägg som man känner att man hinner med och klarar av varje vecka. Sedan kan det så klart hända saker som gör att man måste prioritera om vilket också måste få vara ok.

Har du ändrat ditt träningsupplägg?

Än så länge håller jag samma upplägg som jag planerat men om/när beskedet kommer att Kalmar blir inställt så kommer jag återgå till en ”basvecka” dvs en vecka som jag vet att jag kan och hinner köra varje vecka med hänsyn till familjen och barnens aktiviteter. Det blir dock inte samma toppning så klart mot slutet av sommaren.

Vad har du för nya mål?

Om det blir några lopp mot slutet av sommaren eller i höst så kommer jag nog försöka köra dem. Annars ser jag det som en lååååång uppbyggnadsperiod mot Kalmar 2021.

Vad är det bästa med NSE?

Det bästa med NSE är gemenskapen och de öppet vatten simningarna som anordnas. Simning är min klart sämsta gren så där är det kanon att kunna ha sällskap två gånger i veckan.

Magnus

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link