Hoppa till sidans innehåll

Caroline Zandin vill tillbaka till VM i halv Ironman!

26 MAJ 2020 20:10
Grundträningen blir lite förlängd kan man väl säga. Mitt mål är att kvala till VM 70.3 i Nya Zeeland alternativt till USA som båda kommer att gå 2021.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2020 19:47

Vilka tävlingar hade du tänkt delta i?

Jag har anmält mig till IM 70.3 Lahti, den är nu framflyttad till 5/9 och jag väntar med spänning på om den kommer att bli av eller inte.

Hur håller du uppe träningsmotivationen?

I stort så är det kommande tävlingar som gör att jag motiverar mig själv till träning och för att må bra såklart. Min inställning är att jag utgår från att jag kommer tävla till hösten och att den tävlingen jag är anmäld till inte ställs in. Jag försöker helt enkelt att träna på som vanligt. 

Har du ändrat ditt träningsupplägg?

Jag har ändrat träningsupplägget lite, främst är det färre intervallpass än vad jag brukar köra vid den här tiden på säsongen. Jag har också valt att inte träna fullt så många timmar som jag brukar ligga på per vecka, främst för att inte bli för sliten för tidigt på säsongen. Grundträningen blir lite förlängd kan man väl säga. 

Vad har du för nya mål?

Mitt mål är att kvala till VM 70.3 i Nya Zeeland alternativt till USA som båda kommer att gå 2021. Men då krävs det ju också att det går att tävla under hösten.

Vad är det bästa med NSE?

Det bästa med NSE tycker jag är att det är en härlig gemenskap i klubben. Det är också väldigt kul att träffa nya träningskompisar. 

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link