Hoppa till sidans innehåll

Carmen Wargborn - ska köra "The Big Six", de största Marathonloppen i världen.

23 MAJ 2020 19:39
Det bästa med NSE är den härliga gemenskapen och att alla bara är några klick bort på Facebook när man behöver sällskap eller vill fråga något.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2020 19:39

Vilka tävlingar hade du tänkt delta i?

Jag hade 2020 sett mycket fram emot att delta både i Ironman 70.3 Moselle i Luxemburg, och Ironman 140.7 Tallinn. Båda är inställda och framflyttade. Dessutom håller jag på med World Marathon Majors (Big Six) och är anmäld till både London Marathon och Chicago Marathon. London har nu flyttats fram till oktober, och Chicago ska gå i oktober, jag håller tummarna stenhårt att det inte är kört och att vi har covid-19 under kontroll i världen till hösten och dessa tävlingar kan bli av.

Hur håller du uppe träningsmotivationen?

Jag springer, cyklar och simmar därför att det får mig att må så himla bra både fysiskt och mentalt. Det är klart att det är tråkigt att alla tävlingar ställts in under våren, men jag känner mig ändå motiverad att fortsätta träna eftersom det får mig att må så bra.

Har du ändrat ditt träningsupplägg?

Ja lite grann, jag testar lite nya saker som att springa lite kortare, men i en runstreak. Det är kul. Cyklingen är också mer ensamcykling nu än andra år, men jag har märkt att jag mår väldigt bra av att få gå in i mig själv och trampa på i tysthet mil efter mil. Det är lite som meditation. Nu längtar jag efter att få börja simma ute med klubben dock! Det vill jag absolut göra med sällskap. Simma solo i öppet vatten är ju ingen hit för någon, haha.

Vad har du för nya mål?

Mina mål är fortfarande att köra Big Six och jag hoppas kunna springa både i London och Chicago i november. Sen tar vi Boston till våren och sen har jag bara Tokyo kvar. Jag flyttade fram mina starter i Ironman 70.3 Moselle och 140.7 Tallinn till nästa sommar, så jag tänker att vi tar dem då. I mitt livs bästa form förhoppningsvis! Jag försöker tänka positivt.

Vad är det bästa med NSE?

Det bästa med NSE är den härliga gemenskapen och att alla bara är några klick bort på Facebook när man behöver sällskap eller vill fråga något. Sen tycker jag vi har grymt snygga klubbkläder som jag är stolt över att få ha på mig. Hoppas jag får användning för den nya aerosuiten som jag nyss köpt SNART, och så vill jag passa på att hälsa till alla och önska en bra start på sommaren!

Carmen

Skribent: Anders Westerlund
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link