Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Namn

Roll

Bild

Kort om mig

Maria Ekberg

Ordförande

Maria

Glad motionär med starkt pannben som främsta kännetecken. Älskar uthållighetsgrenar när huvudet får jobba lite extra. Har genomfört ett par Ironman 140.6 och någon 70.3 men älskar även långlopp i ren Open Water (som Vansbro 10k) och swimruns. Det härligaste med NSE är vår gemenskap och glädje och att alla är välkomna på sin nivå.

Susanna Dörlich

Kassör

0AE29581-36B4-4FC8-91E8-C32CF7FDAC71_1_201_a.jpg

Triathlet sedan snart 20 år tillbaka, som halkat rejält ner i swimrun-träsket. Även om jag fortfarande tävlar i triathlon, och då gärna på halv Ironman-distans, är det swimrun som lockar allra mest just nu. Eftersom jag är ekonom till professionen är rollen som kassör i NSE, i mitt tycke, en kombination av det bästa av två världar!

Malin Bronsdon

Ledamot

Malin
En social, glad och envis motionär med bakgrund från elit fotboll och badminton! Började med triathlon av en ren slump och det har jag min svägerska att tacka för!! Har kört några full distans Ironman och ett gäng halvor. Bästa merit är VM i Nice Ironman 70.3 2019. Älskar att utmana mig själv, men gör det gärna med andra likasinnade så man samtidigt kan peppa och ha kul under tiden! Gemenskap, glädje, pepp och inspiration är det bästa med NSE!
 

Pär Christiansson

Ledamot

   

Anders Westerlund

Leadmot

Sekreterare

Webadmin

Anders Entusiastisk motionär som gärna tränar och tävlar inom flera uthållighetsgrenar. Genomförde Kalmar Ironman och Vasaloppet i 2018 och 2019 samt flera andra löp, skid, swimrun och triathlon tävlingar under flera år. Främsta meriten är SM-guld i enhjuling på flera långdistanser under 2010-talet. 

Men framför allt glad att få träna tillsammans med likasinnade vänner.

Uppdaterad: 16 APR 2020 18:48 Skribent: Anders Westerlund

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrastockholme...