Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Namn

Roll

Bild

Kort om mig

Maria Ekberg

Ordförande

Maria Glad motionär med starkt pannben som främsta kännetecken. Älskar uthållighetsgrenar när huvudet får jobba lite extra. Har genomfört ett par Ironman 140.6 och någon 70.3 men älskar även långlopp i ren Open Water (som Vansbro 10k) och swimruns. Det härligaste med NSE är vår gemenskap och glädje och att alla är välkomna på sin nivå.

Ann Salmin

Kassör

 Ann Älskar att träna och gärna i sällskap med andra.  För mig är träning och tävling synonymt med glädje. “Race with a smile” är ett citat som jag har som ett mantra. Jag har gjort flera 70.3 och sprinttävlingar inom Triathlon och även många löpartävlingar. Just, glädje, pepp, inspiration samt tränings- och tävlingssällskap får jag massor av genom NSE. 

Malin Bronsdon

Ledamot

 Malin
En social, glad och envis motionär med bakgrund från elit fotboll och badminton! Började med triathlon av en ren slump och det har jag min svägerska att tacka för!! Har kört några full distans Ironman och ett gäng halvor. Bästa merit är VM i Nice Ironman 70.3 2019. Älskar att utmana mig själv, men gör det gärna med andra likasinnade så man samtidigt kan peppa och ha kul under tiden! Gemenskap, glädje, pepp och inspiration är det bästa med NSE!
 

Johan Almqvist

Ledamot

 Johan  

Anders Westerlund

Leadmot

Sekreterare

Webadmin

 Anders Entusiastisk motionär som gärna tränar och tävlar inom flera uthållighetsgrenar. Genomförde Kalmar Ironman och Vasaloppet i 2018 och 2019 samt flera andra löp, skid, swimrun och triathlon tävlingar under flera år. Främsta meriten är SM-guld i enhjuling på flera långdistanser under 2010-talet. 

Men framför allt glad att få träna tillsammans med likasinnade vänner.

Uppdaterad: 16 APR 2020 18:48 Skribent: Anders Westerlund

Samarbetspartners

Venkanto

Trimate 

Antal besökare sedan 29 april, 2020

Counters free

Postadress:
Norra Stockholm Endurance
Maria Ekberg, Dalvägen 34
18731 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrastockholme...